Opmerkelijk Nieuws

Tindler Swindler claimt goede relatie met Lil Kleine te hebben: ‘Hij houdt van mij!’

0
Please log in or register to like posts.

Simon Leviev, beter bekend als de Tinder Swindler, beweert een goede relatie te hebben met rapper Lil Kleine. Zo zou Leviev, bekend van een Netflixdocumentaire waarin hij door een aantal vrouwen wordt beschuldigd van oplichting via Tinder, meerdere keren met de rapper op stap geweest zijn in Amsterdam en op Ibiza.

‘Lil Kleine houdt erg veel van mij, we hadden lol samen,’ vertelt de Israëliër in een livestream op Instagram. Volgens Leviev gingen hij en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, samen naar de Amsterdamse clubs Mad Fox en Izakaya. Ook zouden de twee controversiële types samen Ibiza hebben bezocht. ‘We waren ook nog met Martin Garrix’, stelt Leviev. ‘Vraag hem maar naar “Simon met de Ferrari”, dan weet hij wie je bedoelt.’

Of de beweringen van de ‘Tindler Swindler’ over Lil Kleine waar zijn, is nog maar de vraag. Leviev staat erom bekend dat hij leugens verspreid en mensen oplicht, daar is ook de hele Netflixdocumentaire op gebouwd. De Telegraaf laat weten dat het management van Scholten niet bereikbaar is voor commentaar.

 

 

Hengelose Mandy (19) gedrogeerd met naald tijdens het uitgaan: "Maand later nog steeds last"
Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden, president Biden gaat aftreden

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF