Gedichten Nieuws

Oekraïense soldaat laatste brief naar huis

0
Please log in or register to like posts.

Mijn lieve Anichka,

Het is nu al drie weken dat ik nog niet terug ben, want we worden nog steeds aangevallen. Wat een slachtpartijen. Ik verzeker je dat ik wel zou willen dat we rust kregen want ik ben zeer vermoeid.
Ik heb al 48 uur doorgebracht zonder iets te eten terwijl de granaten als een aperitief rondvliegen. Het is een droevig leven, al die vuile rot russen doen dat, maar we praten er niet meer over. Doch ongelukkigerwijze blijven veel van de onzen achter op het terrein (slagveld). Dat is niet leuk om te zien.

Het eten dat gebracht was en we hebben moeten verstoppen, hebben ze allemaal verbrand voor ze weggingen. Het is als in de arme stad dnipro. Het is erg triest om dat te zien, al die mooie dorpen zijn nu slechts ruïnes en bijna alle vruchtbomen zijn tot op rijkshoogte kaalgeplukt. Het zijn complete vandalen.
Maar ondanks dat is mijn gezondheid vrijwel goed en ik hoop dat het jullie bij ook goed gaat.
En in die grote helse toestand waarin ik leef, verlaat ik je door je heel goed te omhelzen, vele malen. Hij die van je houdt, lieveling, heel veel.

Victor

Victor overleed 2 dagen later aan een raketinslag.

Temptation Island-ster gearresteerd in grote drugszaak
VIDEO: Max Verstappen & Charles Leclerc Chatting After The Race In Bahrain

Reactions

0
0
0
0
0
1
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF