Huh! Humor Internet Opmerkelijk Nieuws

‘Glennis Grace en Lil Kleine brengen samen nummer ‘Wij slaan ons overal doorheen’ uit’

0
Please log in or register to like posts.

Het was een veelbewogen weekend voor onze bekende Nederlanders. Zowel Glennis Grace als Lil Kleine zijn opgepakt en worden verdacht van mishandeling. Iets wat overeenkomt, verbroedert ook. Daarom grapt het wereldwijde web over een eventuele collab tussen de twee.

Glennis Grace en Lil Kleine

Glennis Grace zou medewerkers van de supermarktketen Jumbo hebben mishandeld en een knokploeg ingeschakeld om haar te steunen. Op camerabeelden konden we zien dat Lil Kleine a.k.a. Jorik Scholten (of pauperkabouter) zijn verloofde aan haar haren de auto uit heeft gesleept en zelfs haar hoofd tussen de portier klemde. Dat is absoluut niet hoe het hoort natuurlijk. We hopen dat de slachtoffers er snel bovenop komen.

Collab

Wat opvallend is is dat zowel Glennis als Lil Kleine coaches zijn geweest bij The Voice of Holland, dat maakt het net weer een tikkeltje erger. Hun carrière zal in ieder geval na deze situaties niet meer in de lift zitten, dus dan kunnen ze net zo goed samen een lied uitbrengen. Daar grappen veel mensen op social media over. Er zijn ook al wat titels genoemd, zoals ‘Een eenzame Kerst’ en ‘Wij slaan ons overal doorheen’. Hieronder staan nog een aantal rake tweets over de collab van Glennis en pauperkabouter:

Bron en beeld: Showmag, Twitter

 

Formule 1 zet wedstrijdleider Michael Masi aan de kant na veelbesproken seizoensontknoping
Hoe is carnaval ontstaan

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF