Nieuws

Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden, president Biden gaat aftreden

0
Please log in or register to like posts.

Ondernemer en oprichter van hostingbedrijf Megaupload Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, zegt samen te werken met een team dat de laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, op dit moment analyseert. Volgens Kim zijn alle gegevens in handen van WikiLeaks en worden ze binnenkort naar buiten gebracht.

Kim zei dat Hunter in de gevangenis gaat belanden en dat Joe Biden gaat aftreden. Hij is van plan de mediabedrijven te ontmaskeren die maanden geleden een kopie hebben gekregen, maar er niets mee hebben gedaan.

Hebben de media een pedofiel geholpen?

Op de laptop van Hunter Biden is de ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen, schrijft Kim op Twitter. “Een forensisch analist zei tegen me dat het materiaal zo afschuwelijk is dat hij zijn werk vaak moet onderbreken. Hebben de spionnen en media die dit ‘Russische desinformatie’ noemden een pedofiel geholpen?”

De ondernemer zegt dat dit niet meer onder de pet kan worden gehouden. De laptop bewijst dat de familie Biden betrokken is bij biolabs in Oekraïne, waar onderzoek wordt gedaan naar dodelijke virussen.

Forensisch team

Kim benadrukt dat hij zelf geen kopie heeft, maar in contact staat met het forensisch team in Zwitserland dat onderzoek doet naar de laptop. Hij schrijft ook nog dat het team van Tucker Carlson momenteel opnames maakt in Zürich.

Voor de mensen die niet geloven dat Joe Biden ook een pedofiel is (wat ik al jaren roep) hier een screenshot van hoe hij bezig is met een veel te jong meisje…

Voor wie het nog niet gelooft hier de link naar het filmpje:https://mega.nz/file/XWQA2IxL#foygXABINrifKWQI6aS63ss0bCy38Pm2E9rZ

Tindler Swindler claimt goede relatie met Lil Kleine te hebben: 'Hij houdt van mij!'
Italië heeft primeur met eerste sociaal kredietsysteem van Europa

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF