Huh! Internet Nieuws Opmerkelijk Nieuws

BREAK: Will smith klap was fake!

0
Please log in or register to like posts.

Trap er niet in dat Will Smith’s “klap” van Chris Rock bij de Academy Awards op zondagavond echt was. Echt niet. Nee hoe. Geen enkel bewijs van het tegendeel – hoe overtuigend ook – kan me ervan overtuigen mijn wereldbeeld op te geven dat ‘elites liegen, mijn eigen onderzoek is altijd beter’.

De Academy – een kliek van Hollywood-tuig probeert duidelijk de dalende kijkcijfers van de Oscars-uitzending en de teleurstellende menigte te verbeteren. Ze probeerden de show sneller te laten verlopen door bepaalde prijzen niet uit te zenden. Ze bevatten categorieën voor de beste ‘fan-favoriete films’ en ‘vrolijke momenten’ in een poging om echte Amerikanen (TM) te sussen die de voorkeur geven aan superheldenfilms en genoeg hebben van de deugdsignalering in indiefilms.

En omdat Tom Hanks eindelijk in de gevangenis zit voor zijn misdaden, hadden ze iets nodig om ons af te leiden van hun degeneratie. Betreed de “klap die over de hele wereld wordt gehoord”, een gebeurtenis die ik op het punt sta te ontmaskeren als de grootste hoax die is gepleegd door onze elites sinds ze miljoenen Amerikanen hebben gehersenspoeld om te geloven dat de maanlanding echt was.

Laten we beginnen met de grap die de ‘klap’ veroorzaakte. Smith is duidelijk te zien lachen om Rock en merkt op dat hij binnenkort Smith’s vrouw, Jada Pinkett Smith, zal zien in een vervolg op “G.I. Jane” vanwege haar kale hoofd.

Wat zeg je? Pinkett Smith lacht duidelijk niet? En is het mogelijk dat ze iets tegen haar man zei, die zich toen gedwongen voelde om de eer van zijn vrouw te verdedigen? En dat hij zich bijzonder genoodzaakt zou voelen nadat hij zich schaamde omdat hij om een ​​grap ten koste van haar moest lachen?

Ten eerste zou ik zeggen dat als Smith niet in staat is zich te schamen voor “After Earth”, hij nergens voor in staat is zich te schamen. Bovendien kan ze onmogelijk de tijd hebben gehad om iets te zeggen dat hem ertoe zou brengen om met zo’n haast het podium op te springen. Kijk eens hoe snel Smith op het podium staat na afloop van de grap! Het is ondenkbaar dat ze de tijd zou hebben om iets overtuigend genoeg te zeggen om hem ertoe te brengen Rock te confronteren.

Oh, ik weet al wat je hierna gaat zeggen. ‘Ze hoefde niets te zeggen,’ zeg je. “Ze had haar ongenoegen met één blik kunnen uiten, en Smith zou weten wat ze bedoelde,” ga je verder.

“Ze is open geweest over haar worsteling met alopecia, een aandoening die haaruitval veroorzaakt, en Will Smith is open geweest over schuldgevoelens over het niet verdedigen van zijn moeder tegen zijn verbale en fysiek gewelddadige vader. Bovendien was de relatie van het paar turbulent en het is mogelijk Smith – die al ruzie heeft met Chris Rock over jabs naar zijn vrouw – verloor het op dat moment nadat ze haar blik had opgevangen.”

Je zegt dit allemaal, met citaten en zo, terwijl ik naast mijn Charlie Day-muur sta. Onverschrokken stel ik je de simpele vraag: “Als het echt was, waarom zag het er dan zo nep uit?” Jij, een normale gebruiker van sociale media, antwoordt met deze slow-motion video van de “slap” waardoor het lijkt alsof Smith contact heeft gemaakt.

Ik, een slimme gebruiker van alles, van Twitter tot 8kun, weet een deepfake te herkennen als ik er een zie. Ik weet ook dat Smith grijnsde toen hij wegliep, en nee, het is zeker niet mogelijk dat Smiths grijns kan worden toegeschreven aan het gevoel van voldoening dat hij de kwelgeest van zijn vrouw sloeg. Helemaal niet mogelijk.

Misschien ben je een van de redelijker bruikbare idioten die onze elites in dienst hebben, in welk geval je misschien bereid bent wat terrein af te staan. Je zou zeggen: “Ik begrijp hoe sommigen dachten dat de klap in scène was gezet direct nadat het gebeurde, maar ik weet niet zeker hoe je nog kunt geloven dat na de onmiddellijke nasleep, Smith’s betraande en chaotische dankwoord, de gevolgen van de incident, en de reacties van de mensen in de menigte.”

Maar ik heb je al verteld hoe dit verhaal afloopt. Geen enkele hoeveelheid feiten, logica, reden, videobewijs of een interventie van mijn beste vrienden en familie kan mij van uw standpunt overtuigen. En omdat ik zulke overtuigingen koester nooit tot negatieve maatschappelijke gevolgen leidt, stel ik voor dat we het erover eens zijn om het oneens te zijn.

 

 

#1

Winters begin van april verwacht
Stof in chips en frietjes mogelijk kankerverwekkend?

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF