Nieuws Opmerkelijk Nieuws

Bejaarden in buurtcentrum per ongeluk wietbrownies gevoerd

0
Please log in or register to like posts.

Niet de senioren in kwestie – afbeelding ter illustratie / foto: panorama.nl

Tip: mocht je ooit spacecake bakken, berg het goed op. Of label het in ieder geval, zodat iemand anders het niet kan uitdelen aan omaatjes en opaatjes tijdens een avondje kaarten in het lokale buurthuis.

Wietbrownies

Dat is namelijk precies wat er is gebeurd in de Amerikaanse staat South Dakota. Op 4 januari voerde een 73-jarige vrouw daar een hele lading brownies aan haar mede-oudjes bij de lokale buurtvereniging. De versnaperingen bevatten naast dikke klompen chocolade echter ook een flinke lading thc, de werkzame stof in cannabis.

De 73-jarige vrouw was hier naar eigen zeggen niet van op de hoogte. Ze had de brownies nietsvermoedend van huis meegenomen, nadat haar zoon een middagje in de keuken had staan kokkerellen. Zoonlief hield blijkbaar wel van brownies met een bonus. Het deeg had hij dan ook vol gemieterd met thc-boter.

‘Voedselvergiftiging’

En dat hebben de bejaarden geweten. Tijdens het avondje kaarten smikkelde een deel van de senioren van de brownies, waarna enkele van hen begonnen te ‘spacen’.

Kort daarop werden de hulpdiensten ingeschakeld omdat de aanwezigen dachten dat er sprake was van voedselvergiftiging. De bejaarden bleken echter gewoon zo high als een papegaai.

Mogelijk de cel in

Hoewel geen van de ouderen iets overhield aan het avontuurtje, is de zoon van de 73-jarige vrouw aangeklaagd voor drugsbezit. Er hangt de banketbakker met groene vingers maximaal vijf jaar cel boven het hoofd.

In veel Amerikaanse staten is het bezit en gebruik van cannabis inmiddels legaal. Dat geldt alleen (nog) niet voor South Dakota.

Bron : panorama.nl

herinneren jullie deze nog
Met deze Youtube video begon de Voice-rel!

Reactions

0
0
2
0
0
0
Already reacted for this post.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIF